12 Sep

Jachetele usoare din piele – pe firmamentul modei barbatesti

Jachetele usoare din piele - pe firmamentul modei barbatesti
Jacheta din piele - Valentino

Milano s-a transformat, pentru cateva zile, intr-o veritabila capitala a modei barbatesti. Prilej cu care s-au conturat noile tendinte fashion pentru sezonul pimavara 2013, puse in scena de armate de designeri, modele si stilisti.

Dintre noile trenduri, mi-a atras atentia galeria de modele de jachete din piele, extrem de usoare, cu croi in stil casual, in tonuri neutre sau in culori vibrante.

Printurile de camuflaj au migrat de pe uniformele militare si de pe pantalonii cargo pe gecile de piele, iar jachetele in stil preppy, college boy, sunt disponibile in texturi lucioase.

Purtate la pantaloni lasgi, din stofa, cu pantofi sport in picioare, jachetele din piele vor cobori de pe catwalk in strada, ca o alternativa mai glamorous la sacouri si la trenciuri.

Jachetele usoare din piele - pe firmamentul modei barbatestiJachetele usoare din piele - pe firmamentul modei barbatestiJachetele usoare din piele - pe firmamentul modei barbatestiJachetele usoare din piele - pe firmamentul modei barbatesti

Foto via gq.com

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *