Skip to content

John Galliano reinventeaza Vagabondul

Colectia John Galliano primvara-vara 2011 propune barbatilor o reiterare a stilului lui Charlie Chaplin. Jucandu-se ca nimeni altul cu siluete si cu volume, Galliano aduce un tribut micului vagabond, modelele lui defiland pe catwalk cu palaria minuscula, trenciurile, jachetele tuxedo, pantalonii bufanti cu bretele si ghetele cu bot rotund, perfect lustruite.

Desi atinge cateva dintre tendintele sezonului fashion la barbati, nuantele de albastru si jachetele cu buzunare multiple, impresia generala este ca Galliano aduce in luminile rampei un stil original, provocator si jucaus.

Inspirandu-se din filmul “Vagabondul”, al lui Charlie Chaplin, John Galliano combate prin colectia sa efectele dezumanizante ale Erei Industriale, axandu-se pe un stil emotionant si personalizat.

Prezentata in cadrul Saptamanii Modei de la Paris, care a avut loc pe 25 iunie 2010, colectia primavara-vara 2011 Menswear de John Galliano a starnit valuri de admiratie printre criticii de moda din intreaga lume.

Daca ceilalti designeri au ales pentru prezentarea colectiilor lor spatii post industriale – imagini graffiti (Dries van Noten la docurile Senei), hale dezafectate (Comme des Garcons) si depouri dezolante (Dior Homme), show-ul lui Galliano a avut loc la Place Vendome, acelasi spatiu pe care l-a ales si sezonul trecut.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *