Skip to content

Katz GastroLab, locul în care să ieși cu prietenii în București

Katz GastroLab, restaurant Bucuresti

Avem gurmanzi și petrecăreți de pe aici? Pregătiți-vă pentru o poveste despre grupul meu de prieteni excentrici! Și ei gurmanzi, și ei petrecăreți, doar că au întotdeauna nevoie de cineva care să-i adune și să-i organizeze.

*Adică eu.

Dar mai întâi, să vi-i prezint pe cei cinci formidabili:

 • Setilă, blondul energic ce pare să se hrănească cu bere artizanală și vise de petreceri nebune.
 • Flămânzilă, tipul tăcut, mereu în căutarea bufetului perfect.
 • Păsări-Lăți-Lungilă, dotat cu intuiție supranaturală și viziuni artistice neobișnuite.
 • Haimanilă, un spirit liber, mereu pus pe călătorii.
 • Fiorilă, o romantică incurabilă, mereu îndrăgostită.

Iar eu? Bineînțeles, sunt martora (sau victima?) norocoasă a aventurilor lor alcoolice, gastronomice, mistice, exotice și romantice. Eu sunt cea care se ocupă cu organizarea ieșirilor în oraș, adică îi adun pe toți împreună, fac rezervări și ce se mai nimerește. Sunt, așadar, responsabilă cu organizarea haosului din viețile lor sociale.

Planul de ieșit sau socoteala de acasă

Katz GastroLab, restaurant Bucuresti

Vineri seara, soarele se pregătea să apună, pictând cerul în culori vii. Noi, cei șase prieteni, eram adunați în apartamentul meu cu o singură întrebare pe buze: “Unde mergem să ne umplem burțile și urechile în seara asta?”

Setilă visa la un loc cu muzică live care să-i dea fiori, Flămânzilă la un bufet cu mâncăruri din toate colțurile lumii, iar Păsări-Lăți-Lungilă, cu un aer profetic, a anunțat… magie? Oare ne aștepta ploaie cu bomboane sau o levitație cu pizza? Speram la ceva mai practic.

Băi, ce-ar fi să mergem la un bar underground? Au o selecție incredibilă de beri craft și mereu e plin de lume! sparge gheața Setilă.

În timpul asta, Flămânzilă, morfolind o bucată de pâine:

-Hm, nu știu… Mie mi-ar plăcea mai mult un loc cu mâncare bună. Am auzit de un local cu paste delicioase și pizza pe foc cu lemne.

Păsări-Lăți-Lungilă (cu o privire enigmatică):

-Simt o energie specială la Katz Gastrolab mâine seară. Muzică live, atmosferă electrizantă, și o surpriză… ceva neașteptat. Plus că li s-a dus vestea cum că ar servi mâncăruri delicioase din bucătăria internațională și băuturi grozave, le făcu el cu ochiul lui Flămânzilă și lui Setilă.

O surpriză? Cum adică? Crezi că vor picta pe pereți cu ciocolată?, zic eu.

Nu știu exact, insistă Păsări-Lăți-Lungilădar intuiția mea îmi spune că va fi o seară memorabilă.

Păsări-Lăți-Lungilă, vezi bine, presimțea el un eveniment special la Katz Gastrolab, un loc despre care auzisem multe, dar pe care nu îl vizitasem niciodată.

Eu, ca narator al acestei povești, eram prinsă între dorințele contradictorii ale prietenilor mei. Pe de o parte, tânjeam după o seară de dans și distracție, pe de altă parte, o masă copioasă cu o bere rece îmi suna tentant.

În sfârșit, la locație

Katz GastroLab, concert live

Ce crezi că se va întâmpla mai departe? Ce se va alege de prietenii mei excentrici? Vor găsi oare locul perfect care să bifeze toate dorințele lor?

După o discuție aprinsă, demnă de o competiție de strigăte, ne-am lăsat pe mâna destinului (sau mai degrabă pe  intuiția lui Păsări-Lăți-Lungilă) și am pornit spre un loc cu un nume captivant pentru noi: Katz Gastrolab.

Oare ne aștepta o seară cu muzică, mâncare delicioasă și… poate o surpriză magică prezisă de amicul nostru? Curioși din fire, eram gata să aflăm!

Ajungând la locație, am fost imediat cuceriți de atmosfera vibrantă. Muzica live umplea spațiul, iar mirosul delicios al mâncării plutea în aer. Un bufet bogat ne aștepta cu o varietate de preparate din diverse culturi: sushi proaspăt, tacos picanți, burgeri suculenți și deserturi apetisante. Setilă și-a umplut paharul cu o bere blondă, Flămânzilă s-a năpustit asupra unui Chicken Wrap cu poftă de proporții pantagruelice, iar eu am ales un loc confortabil pe canapea, savurând atmosfera electrizantă și niște coaste de porc delicioase.

Pe parcursul serii, ne-am lăsat răsfățați de mâncăruri din bucătăria internațională, de aromele berilor reci și de un concert de jazz fascinant, la sfârșitul căruia Fiorilă ne-a declarat îmbujorată toată că i-a căzut cu tronc saxofonistul. Ce să și zici, tipic Fiorilă!

Katz Gastrolab s-a dovedit a fi locul perfect pentru o seară de neuitat cu prietenii, unde fiecare din noi am găsit ce căutam pentru toate gusturile și pasiunile noastre, iar un concert live în restaurant s-a dovedit a fi o idee care să ne înflăcăreze pe toți.

Am învățat o lecție importantă în acea seară de vineri: diversitatea ne îmbogățește experiențele și ne ajută să descoperim noi perspective. Katz Gastrolab, cu atmosfera sa incluzivă și oferta variată, a reușit să bifeze dorințele contradictorii ale prietenilor mei și să ne ofere o seară perfectă, plină de distracție, muzică, mâncare delicioasă și amintiri de neuitat și… cine știe ce alte surprize ne așteaptă în viitor? Cert este că vom reveni la Katz.

Ca să fiu sinceră, nici nu e așa un mare mister ce ne așteaptă la Katz GastroLab pe viitor, de vreme ce sunt foarte activi pe Facebook și Instagram, așa că un simplu Follow te va salva de la a căuta locul unde se întâmplă următorul concert, următorul party karaoke, următoarea seară de dans latino sau următoarele evenimente culturale.

O evadare din rutina zilnică în inima Bucureștiului: Katz GastroLab, un local cultural

 

Amplasat central, pe Str. Poiana Narciselor nr.1, Katz GastroLab te așteaptă cu o ambianță unică, la doar un pas de Parcul Cișmigiu și de Facultatea de Muzică (Conservator). Mai mult decât un simplu restaurant, Katz GastroLab este o destinație complexă, care pune accent pe experiențe diverse și memorabile.

Fie că ești în căutarea unui mic dejun delicios, a unui prânz rapid cu colegii, a unei cine romantice sau a unei seri pline de distracție la karaoke, Katz GastroLab are o opțiune perfectă pentru tine. Mai mult, Katz Gastrolab organizează și evenimente private: botez, aniversare, corporate party etc.

Un refugiu boem în mijlocul orașului:

Interiorul elegant, amenajat într-o casă veche cu specific interbelic, te va cuceri instantaneu. Aici, te poți relaxa departe de agitația orașului și te poți bucura de o atmosferă boemă și primitoare.

Experiențe pentru toate gusturile:

Katz GastroLab te invită să descoperi o multitudine de experiențe:

 • Degustări culinare: Bucură-te de preparate delicioase din bucătăria internațională, preparate cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate.
 • Evenimente artistice: Participă la concerte de muzică live, spectacole de teatru sau expoziții de artă.
 • Networking: Intră în contact cu oameni noi și creează conexiuni valoroase într-un cadru relaxant și prietenos.
 • Karaoke: Ești pasionat de muzică? Vino la petrecerile de karaoke din mansardă și cântă din plin piesele tale preferate!

Katz GastroLab are ca misiune să ofere clienților săi o evadare din rutina zilnică, o oază de relaxare și distracție în inima Bucureștiului. Echipa Katz GastroLab este dedicată creării unor experiențe memorabile, care să te facă să revii cu drag de fiecare dată.

Descoperă Katz GastroLab:

Nu rata ocazia de a descoperi Katz GastroLab, un loc unde se împletesc armonios gastronomia, cultura și distracția!

Evenimente recente:

 • Jazz Jam Session | In Mansarda: 30 Aprilie 2024
 • Jezebel & Taraful Bucuresti: 27 Aprilie 2024
 • Fat Cats | Jazz In The Attic: 26 Aprilie 2024

Nu rata nici tu o seară culturală în mansarda cu artiști! Pentru noi, Katz GastroLab a fost, de departe, mai mult decât un restaurant, o experiență! Dar voi, ce restaurant din București preferați când vine vorba de a ieși cu prietenii?

Foto via Katz GastroLab

Articol scris pentru SuperBlog, ediția de primăvară 2024.

Sponsor:

Katz GastroLab, logo

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *