6 Jun

Let’s go minimal! Descopera noul catalog Zara iunie 2012

E sezonul in care brandurile fashion se intrec in a lansa cataloage cu tinute color block, imprimeuri fistichii, combinate. Cei de la Zara au stat departe de aceasta tendinta si au mers pe o linie clara, simpla, minimalista, aducand in prim-plan outfituri all white sau cu contrast alb-negru, cu croi linear si cu detalii angulare, supradimensionate.

Tinutele monocrome, de un rosu intens, au fost pata de culoare a colectiei. Iar ca tendinta clara pentru moda verii, fusta din dantela, deasupra genunchilor, isi va gasi locul in garderoba multor fashioniste. De remarcat jacheta de denim cu tinte si imprimeurile animal print, care se mentin in voga.

Stilul minimalist se potriveste cel mai bine cu accesoriile statement. Bratarile late, colierele oversized sau tribale au contrastat puternic cu tinutele marca Zara.

Let's go minimal! Descopera noul catalog Zara iunie 2012 Let's go minimal! Descopera noul catalog Zara iunie 2012 Let's go minimal! Descopera noul catalog Zara iunie 2012 Let's go minimal! Descopera noul catalog Zara iunie 2012 Let's go minimal! Descopera noul catalog Zara iunie 2012 Let's go minimal! Descopera noul catalog Zara iunie 2012 Let's go minimal! Descopera noul catalog Zara iunie 2012 Foto via Zara.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *