13 Jul

Limbajul trupului. Spune-mi cum porti poseta ca sa-ti spun cine esti

Nu stiu daca sunt chiar dependenta de genti, dar cert este ca in fiecare sezon am cate o geanta preferata pe care o port cu obstinatie si cu mandrie uneori exagerata. Motiv pentru prietenul meu sa ia in ras fascinatia mea pentru genti, pe care nici pana in ziua de azi nu a reusit s-o inteleaga.

Vei fi uimita sa afli cat de mult vorbeste despre tine felul in care iti porti poseta. Iata cateva imagini de pe runway, cu explicatii.

Genti Miu Miu, colectia de toamnaIti porti geanta sau clutch-ul foarte strans sau la subrat? Inseamna ca esti destul de fricoasa si, in momentele cheie, enervant de timida. Te agati cu disperare de poseta, ca si cum ar fi ultimul colac de salvare. O alta explicatie ar fi ca ti-e teribil de frica de hoti.

Genti imprimate Dolce&Gabbana

Daca iit tii poseta sau plicul de partea superioara, intr-o pozitie fireasca, relaxata, ca in imagine, inseamna ca esti o femeie puternica, constienta de charmul pe care il exerciti asupra celorlalti. Totodata, esti uneori prea cuminte, faci lucrurile regulamentare. Putine spontaneitate nu strica, nu crezi?

Geanta Dior

Porti geanta in fata, tinand-o cu ambele maini? Inseamna ca esti genul de femeie-copil, mereu uimita in fata lumii. Iti place sa pozezi, dar inocenta  e starea ta de gratie, care te salveaza din ridicol.

Geanta Louis Vuitton

Daca iti tii poseta la spate, cu ambele maini, inseamna ca esti o persoana care adora sa fie mereu in centrul atentiei. Mai mult, moda nu e doar o pasiune in cazul tau, ci un mod de viata. Enjoy it!

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *