15 Jul

Machiaj sexy de vara. Powered by L’Oreal

M-am apucat sa scriu acest articol ca un semn de protest. Fata de acei beauty editors care sustin sus si tare ca vara ar trebui sa avem un machiaj cat mai natural. Ok, sunt de acord ca nu e cazul sa te machiezi ca o vampa pe canicula. Sau ca machiajul de vara trebuie sa fie considerabil mai light decat in celelalte sezoane. Asta nu inseamna insa ca toata vara sa etalam cu stoicism niste trasaturi terne, sa nu ne jucam deloc cu lumini si cu  umbre pe chip, doar de dragul unui machiaj cat mai natural.

Azi va propun un machiaj light, dar nici pe departe natural. Un machiaj care sa celebreze, in fiecare moment, feminitatea. Un machiaj cu care sa ne simtim cu adevarat fatale.

Pasul 1: Se ia un fond de ten cu textura lejera, Infaillible de la L’Oreal, nuanta Miel Eclat, care are puterea de a ne ilumina tenul. Pentru a pune in evidenta pometii, aplic blush Acord Parfait, tot pe nuanta Miel. Buun, pana acum am obtinut un look fresh si compact, care sa reziste de dimineata pana seara, fara a parea ca incarca fata.

Pasul 2: machiajul ochilor. Aici nu vom insista prea mult cu fardul de ochi, la care putem renunta de tot sau putem alege un fard “invizibil”, apropiat de nuanta tenului.

Quad Pro nuanta Beige Taupe care contine si un iluminator de privire. Conturez cu Super liner, usor de aplicat, iat tusa finala, mascara Volumissime, preferatul meu din toate timpurile.

Pasul 3: buzele. La asa un machiaj al ochilor, hai sa spunem minimalist, imi permit niste buze care sa taie rasuflarea. O culoare mai wild, asadar. Aleg creionul de buze Infaillible nuanta Invincible Red, si aplic rujul Infaillible, nuanta Irresistable.

Produsele pentru realizarea acestui machiaj le gasiti pe Makeuponline.ro.

Foto via makeuponline.ro

Comentarii

comments

2 thoughts on “Machiaj sexy de vara. Powered by L’Oreal

  1. Multumesc de aprecieri, Ana-Maria. Asa e, atata doar ca majoritatea femeilor gandesc taman pe dos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *