21 Apr

Machiaj smokey eyes by Chanel. Exerseaza-ti privirea dramatica!

Prezentarile celebrei case de moda au adus in prim-plan, de-a lungul anilor, tendinte de machiaj excentrice, care au starnit aplauze si controverse printre iubitorii de beauty&fashion.

Asa s-a intamplat si la Saptamana Modei de la Paris, cand casa Chanel a adus pe runway un machiaj cu accente dramatice, pe tonuri de alb si de gri inchis. Un machiaj smokey eyes mult mai conturat decat ceea ce am vazut pana acum, cu accente de fard cenusiu, usor perlat, atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara. Un machiaj mult prea dramatic pentru lumina zilei, care in medii high fashion insa e tusa finala a unui outfit sofisticat.

S-a mers pe ideea de a scoate in evidenta ochii, de-a dreptul hipnotici, pe un chip alb ca spuma laptelui. S-a plicat pudra mata, deschisa la culoare pe fata, un blush discret, ruginiu, pe pometi. Buzele au fost data cu un gloss natural, fara straluciri excesive. Cat despre ochi, aici make-up stilistii si-au dat drumul imaginatiei. Nu au folosit creionul dermatograf pentru a contura ochii, l-au folosit in schimb in cel mai ciudat fel. Pentru a trasa linia cararii din par. Nici pe gene nu s-a insistat prea mult. S-a folosit o mascara neagra, care separa genele, fara a le incarca.

Foto via ourvanity.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *