Skip to content

Manusi fara degete, dar cu sex appeal

In  strainatate se poarta cu obstinatie de ceva vreme, la noi, ca de obicei, mai timid. Manusile acelea lungi, fara degete, cu dungi sau uni, care arata ca niste maneci de bluza mulata.

Prima reactie cand le-am vazut a fost:  Trebuie sa le am! Si le-am avut. Nu mi le-am cumparat, pentru ca nu aveam de unde la momentul acela. Mi le-am fabricat singura. Home made, cum ar veni.

Sunteti curioase cum? Nimic mai simplu. Se ia o buza mulata, preferabil cu dungi, de care ne-am plictisit si nu o mai purtam de multisor. Sau pe care o transformam in tricou. Se taie manecile mai sus de coate. Se coase un tiv pe partea superioara. Se taie o gaurica pentru degetul mare, care se tivuieste si ea. Si gata! Avem o minunatie de manusi fara degete, accesoriile perfecte ale unui stil gotic sau grunge.

Cateva modele adorabile am gasit pe www.etsy.com. Cu cureluse cu catarame, cu dungulite, cu siret si satin, ca un corset sau din piele lucioasa.

Nota. Se potrivesc la unghii vopsite in culori inchise si mate si la bjuterii din argint masiv. Poate si la un tatuaj, daca sunteti mai indraznete. Enjoy!

Foto via www.etsy.com

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *