28 Jun

Marion Cotillard si pasiunea pentru rochiile in culori neutre

Marion Cotillard si pasiunea pentru rochiile in culori neutreAdevarata walking beauty, cum ar spune americanii, departe insa de frumusetile de la Hollywood, nu pentru ca ar fi mai putin inzestrata, ci dimpotriva, pentru alura rafinata, atat de chic, pe care doar o frantuzoaica o poate afisa cu atata nonsalanta.

Marion Cottilard, caci despre ea vorbim, e o actrita de Oscar pe care ati vazut-o in La Vie en Rose, Inception, Taxi. Nascuta in Orleans, precum Jeanne d’Arc, Marion Cotillard e o adevarata diva pentru francezi, iar pentru restul muritorilor, o actrita talentata si o fata seducatoare, inclusa in toate topurile celor mai frumoase femei din lume.

Noi i-am urmarit aparitiile in public din ultimii ani si am observat un lucru. La absolut toate evenimentele la care a participat, actrita franceza a ales rochii in culori neutre. De la alb, pana l  gri, nude sau negru, Marion Cotillard nu s-a aventurat la culorile tari, chiar daca ele fac furori in moda. Uneori accesoriile minuscule, in culori vibrante au spart monotonia tinutelor, alteori un rozar lung i-a impodobit pieptul.

Una peste alta, stilul Marion Cotillard este unul inconfundabil, de un rafinament care respira eleganta europeana.

Foto via askmen.com

Marion Cotillard si pasiunea pentru rochiile in culori neutreMarion Cotillard si pasiunea pentru rochiile in culori neutreMarion Cotillard si pasiunea pentru rochiile in culori neutreMarion Cotillard si pasiunea pentru rochiile in culori neutre

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *