19 Aug

Michael Phelps si-ar putea pierde medaliile olimpice, dupa campania Louis Vuitton

Michale Phelps si-ar putea pierde medaliile olimpice, dupa campania Louis VuittonMichael Phelps  este deja o figura emblematica in lumea sportului, la cei 27 de ani pe care ii are. Inotatorul american este protagonistul celei mai recente campanii marca Louis Vuitton, brand care si-a facut un obicei din a coopta pentru campaniile fashion figuri emblematice din diferite domenii.  

Fotografiat de Annie Leibovitz in cada, cu slipul de baie si cu ochelarii de inotator pe cap, Michael Phelps pare ca de-abia a ajuns acasa, si-a aruncat cu nonsalanta geanta cu monogramele inconfundabile LV si s-a intins in cada.

O campanie cu adevarat reusita, nimic de zis. Atata doar ca potrivit regulamentului olimpic, atletilor le este interzis sa participe la campanii de marketing in perioada 18 iulie – 15 august.

Ramane de vazut ce sanctiuni i se vor aplica lui Michael Phelps, detinatorul celui mai mare numar de medalii din istorie,  22.

Atat  Comitetul Olimpic International al Statelor Unite ale Americii, cat si reprezentantii Louis Vuitton au refuzat sa faca vreun comentariu .

Foto via Louis Vuitton

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *