8 Oct

Mila Kunis, cea mai sexy femeie in viata

Mila Kunis, cea mai sexy femeie in viataDaca anul trecut Rihanna a fost incununata drept cea mai sexy femeie in viata, in 2012 revista Esquire i-a dat actritei Mila Kunis titlul mult ravnit. La pachet cu niscaiva poze elocvente, in care actrita de origine ucrainiana isi etaleaza formele perfecte intr-o pereche de pantaloni de piele mulati, in editia de noiembrie a celebrei reviste.  

Pe langa pozele incendiare, in paginile revistei veti gasi si u interviu cu Mila Kunis, in cra evorbeste despre parintii ei imigranti in Los Angeles pe cand ea avea doar 8 ani si despre presiunea care apasa asupra actorilor de la Holywood, dincolo de aparenta unei vieti sclipitoare.

Mila Kunis are o parere interesanta despre umor. Ea declara pentru Esquire ca umorul este mai degraba o insusire dobandita, invatata, decat una cu care te nasti. “Cred ca de multe ori fac lucruri amuzante, fara sa fiu eu insami amuzanta. Pur si simplu stiu cum sa spun o gluma. E o insusire invatata. De 20 de an de cand tot fac asta, am tot exersat. Consider ca in momentul in care te gandesti ca esti amuzant, incetezi sa mai fii amuzant”.

Foto via Esquire

Mila Kunis, cea mai sexy femeie in viata

Mila Kunis, cea mai sexy femeie in viataMila Kunis, cea mai sexy femeie in viata

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *