22 Jun

Mocasini din piele intoarsa pentru barbati 2011. Reguli de buna purtare

Mocasini din piele intoarsa de la D&G

Se spune ca mocasinii sunt articolul de incaltaminte care face trecerea de la un baiat la un barbat adevarat. Usori si aspectuosi, acesti pantofi reusesc sa iti ofere libertatea de miscare si lookul relaxat si masculin dupa care tanjesti.

Cum popularitatea mocasinilor, mai ales a acelora din piele intoarsa, a crescut vertiginos in ultimele sezoane de fashion, coborand de pe runway in strada fara nici un fel de problema, sunt sigura ca orice barbati modern isi doreste o pereche de mocasini in garderoba. Sa-i cumperi insa nu e de ajuns. Trebuie sa stim si cum sa-i purtam. Iata cateva dintre regulile de purtare a mocasinilor barbatesti:

Poarta-i in medii relaxate, la picnic, la golf, in dupa-amiezile racoroase sau in vacanta. Poarta-i pe vreme uscata, daca sunt fabricati din piele intoarsa. Aceasta nu face casa buna cu apa, chiar daca e tratata.

Indiferent daca porti mocasinii la pantaloni scurti sau lungi, poti sa uiti de sosete. Si, daca pantalonii sunt scurti, la fel, sosetele nu au ce cauta la astfel de mocasini.  “Talpicile” sunt potrivite la pantofii sport, nu la mocasini, care sunt ceva mai classy.

Mocasinii barbatesti nu fac casa buna cu blugii. Alege in schimb pantaloni din texturi naturale vara: bumbac sau in, pana la genunchi sau trei sferturi. Se potrivesc la panatlonii in stil bermude, nu ii purta la cei in stil militaresc, cu buzunare aplicate pe lateral.

Mocasinii sunt incaltamintea perfecta pentru un look in stil college boy. Poarta-i cu incredere la outfituri cu accente preppy, la pantaloni scurti largi, in stil bermude, si la camasi pe sub pulovere in V.  Succes!


Comentarii

comments

One thought on “Mocasini din piele intoarsa pentru barbati 2011. Reguli de buna purtare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *