Skip to content

Moda anilor ’70 sau sifonierul bunicii reloaded

Deceniul nebun, al libertatii absolute, al festivalului de la Woodstock, al accesoriilor navajo si al intoarcerii la natura se intoarce obsesiv pe pasarelele din orasele-cheie ale modei. Si, implicit, in dulapurile noastre.

Cateva dintre piesele de rezistenta din moda anilor ’70 se regasesc in moda anului 2011, mai ales in cea pentru sezonul primavara-vara. Si nu ma mira ca se intampla (din nou), daca ma gandesc la libertatea de miscare si la look-ul diafan pe care il dau hainelor texturile acelor ani, impregnati de fenomenul hippie.

Sabotii cu talpa din lemn. Cand eram de-o schioapa, defilam prin locuinta cu astfel de saboti, furati din lada de pantofi vechi ai mamei. Iata ca s-au intors din nou in moda, de data aceasta pe tonuri nude, cu talpa din lemn decupat in cele mai nastrusnice forme.

Foto via flirtskirt.com

Blugii evazati. Cu talie joasa sau inalta (mie mi se pare ca cei cu talie joasa se potrivesc mai bine, ca si croi, desi in 2011 jeansii-vedeta sunt cei evazati, cu talie inalta), pantalonii evazati, care au facut furori printre hipioate, se intorc pe catwalk si, probabil, si in dulapurile fashionistelor.

 

 

Foto thesartorialist.blogspot.com

Iile cu motive florale. Curentul flower-power, extrem de delicat si de feminin, primavaratec si jucaus, se intoarce in forta in moda anului 2011. De data aceasta, aterizeaza tocmai pe camasutele de primavara-vara. Vaporoase si diafane, camasile inflorate te fac sa te simti cu adevarat in largul tau.

 


STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *