30 Aug

Moda de toamna 2011 la barbati. Vezi ultimele tendinte

Designerii si-au prezentat de mult colectiile pentru toamna, modelele masculine au defilat pe catwalk-urile din capitalele modei, editorii fashion si-au postat review-urile. Noua nu ne mai ramane decat sa culegem din tot acest ciorchine de informatii ceea ce ne intereseaza, adica tentintele de toamna 2011 in moda barbateasca.

Outfit barbatesc semnat Dolce & Gabbana

Pantalonii largi, in stil pana, fabricati din texturi rugoase, de la tweed pana la denim, au facut furori pe catwalk. Inspirati din moda britanica, pantalonii largi se poarta neaparat suflecati, accesorizati cu ghete inalte, din piele lucioasa. De remarcat culorile indraznete ale outfitului semnat Dolce & Gabbana.

Outfit semnat Ellis Chunky

Va mai amintiti ce nebunie a fost iarna trecuta cu tricotajele barbatesti? Ei, se pare ca nici in acest an moda barbateasca nu e pregatita sa se desprinda de cardiganele tricotate. In plus fata de anul trecut, ele sunt oversized.

Outfit Rag & Bone

Griul vi se parea o culoare plictisitoare? Iata contraargumentul suprem. Stilistii de le Rag & Bone au pus cap la cap un outfit in totalitate gri, de la gri deschis pana la charcoal, prin suprapuneri de haine. Stilul layers a alta tendinta majora in moda toamnei 2011.

Outfit Gucci

Ati vazut bine, in toamna-iarna 2011/2012 se paorta hainele de blana si la barbati. Inspirate din moda ruseasca, hainele de blana creeaza un look aristocratic, luxos si rafinat.

Foto via mensfashion.about.com


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *