3 Jul

Moda de toamna 2012 barbati s-a imbracat in catifea. Verdictul Burberry

Moda de toamna 2012 barbati s-a imbracat in catifea. Verdictul BurberryUn show marca Burberry este inotdeauna prilej de a afla noile tendinte in moda. Asa s-a intamplat si cu prezentarea colectiei de toamna 2012, in cadrul Saptamanii Modei londoneze, cand majoritatea costumelor barbatesti au avut cel putin o piesa din catifea. 

Textura-vedeta a toamnei, catifeaua indulceste tinutele, croiul angular si tonurile reci. Nu degeaba a fost materialul preferat al regilor, caci catifeaua e apreciata pentru atingerea delicata, dar si pentru efectele de lumini si umbre pe care le creeaza.

Directorul de creatiei al Burberry Prorsum, Christopher Bailey, a accesorizat costumele, sacourile sau pantalonii din catifea cu esarfe si manusi in culori neon, mergand pe cararea destul de batatorita in ultimele sezoane a combinatiilor color block.

Dand o nota de eleganta regala atat unei tinute formale, cat si uneia casual, o piesa vestimentara bine croita, din catifea, va poate salva garderoba de toamna-iarna.

Moda de toamna 2012 barbati s-a imbracat in catifea. Verdictul BurberryModa de toamna 2012 barbati s-a imbracat in catifea. Verdictul BurberryModa de toamna 2012 barbati Foto via style.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *