10 May

Moda di Milano incepe cu Fendi

Moda di Milano incepe cu FendiConsiderate a fi cele mai bine imbracate femei din lume, statut pe care si-l disputa cu frantuzoaicele, italiencele au un simt al modei innascut, care se vede de la outfiturile neasteptat de inspirate de pe strada, rochiile chic de cocktail cu care se afiseaza vedetele la evenimentele mondene, pana la tinutele exclusiviste de pe catwalk, din cadrul Saptamanilor Modei de la Milano.

Creatoarea Silvia Venturini Fendi i-a adus un tribut femeii din Milano, cu noua sa colectie de pret-a-porter de primavara-vara 2012.

Fata de sezoanele trecute, cand silueta era in prim-plan, moda di Milano semnata Fendi se focuseaza pe texturi mai rigide, pe volum si pe elemente inedite de croi. Dungile colorate, stralucitoare, au adus un aer de vacanta pe catwalk, iar gulerele mai scrobite sau mai lejere, minuscule sau ample, au evocat atmosfera de pension.

De remarcat, ca la fiecare colectie Fendi, accesoriile. De la genti de mana din texturi pretioase, pana la sandale si saboti colorati. De efect sunt si ochelari de soare oversized.

Foto via style.com

Moda di Milano incepe cu FendiModa di Milano incepe cu FendiModa di Milano incepe cu Fendi

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *