10 Apr

Moda grafica pentru femei si barbati. Descopera colectia Cruise 2012 by Burberry

Un nou concept a fost introdus de designerii britanici in moda masculina, mai ales. Motivele grafice, prezente atat in printuri, cat si in texturi, imprumuta outfiturilor o estetica moderna, extrem de atractiva.

Noua colectie Cruise 2012 semnata Burberry e mai mult grafica decat conceptuala, outfiturile create de casa de moda britanica afisand printuri picturale, texturi cu pattern-uri geometrice sau, daca imprimeurile nu se regasesc pe haine, accesoriile sunt imprimate all over.

Cel mai bine croite piese ale colectiei sunt, ca de obicei, trenciurile pentru femei si barbati, realizate din texturi pretioase, de la bumbac si in, pana la piele. Pantalonii barbatesti din stofa subtire, calcati la dunga, sunt inclusi acum in outfituri casual, la pulovere tricotate sau la tricouri cu dungi.

Accesoriile colectiei Cruise by Burberry sunt impregnate de stilul londonez. De la sepcile cu cozoroc, purtate deopotriva de femei si de barbati, pana la sandalele cu textura care imita pielea de sarpe, cu platforma ascunsa, plicurile cu margele sau cu carouri alb-negru.

Incaltamintea Burberry pentru barbati pastreaza un design clasic, putin butucanos, iar costumele sunt in culori neutre, purtate insa cu camasi si pulovere color block.

La ce distanta de garderoba ta se afla piesele grafice create de Burberry pentru 2012?

Foto via burberry.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *