29 Jun

Moda la barbati pentru toamna 2011 – prima strigare

Prima strigare pentru tendintele de toamna vine tot de la Paris. De la Saptamana Modei de la Paris, mai exact. In cadrul careia au defilat sute de modele masculine in colectiile celor mai talentati designeri ai lumii. Printre acestia casa Louis Vuitton a adus in prim-plan pe runway o colectie cu adevarat purtabila, dar si extrem de chic. Sa fie aceasta noua adordare a stilului masculin o consecinta a venirii lui Kim Jones la carma departamentului de creatie pe segmentul menswear al casei Vuitton? Foarte posibil.

Oricare ar fi explicatia acestei schimbari de orizont, rezultatul a fost unul surprinzator. Dupa ce sezoane de-a randul am vazut colectii masculine cu outfituri si accesorii din texturi pretioase, dar cu o viziune mult prea saracacioasa pentru prestigiul casei de moda, colectia pentru toamna 2011 vine cu tinute impregnate de un stil pe cat de masculin, pe atat de rafinat.

Tinuta barbateasca Vuitton, colectia toamna 2011

Jachetele cu mansete elastice, cu buzunare patratoase, de culoarea nisipului, pantalonii albi, largi, suflecati, ghetele din piele intoarsa si gentile de mana supradimensionate par sa fie tendintele cele mai ravnite ale toamnei ce vine. Un look “curat”, masculin, in care te simti cat se poate de confortabil.

Foto via fashionising.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *