12 Sep

Moda la scoala – adolescente in blugi

Orice e fabricat din denim pare sa aiba un real success. De unde atata popularitate? Poate pentru textura racoroasa, putin rugoasa, skin friendly si mereu la moda. Sau poate pentru culorile adanci in care apare, de la bleu-ciel, pana la midnight blue sau tonuri camel, kaki, charcoal si negre. Sau pentru versatilitatea lui, pentru ca e atat de usor de asortat & combinat & purtat in aproape toate ocaziile.

Oricare ar fi secretul popularitatii lui, un lucru e sigur. Denimul nu va disparea din moda cu una cu doua, si cum in toamna 2011 se poarta cu obstinatie pe runway, de ce nu l-ai purta si tu la scoala?

Daca esti in pana de idei cu ce sa porti blugii preferati, te poti inspira de la designeri.

Tinuta de scoala semnata G-Star

Un sacou cu accente vintage, inspirat din croiul hainelor dirijorilor,  o esarfa cu buline, blugi trei sferturi, larguti si o pereche de pantofi sangerii, din lac, si gata, ai obtinut o tinuta pentru adolescente care te scoate din anonimat. Definitiv.

Outfit pentru adolescente by Isabel Marant

Cizmele cu franjuri, in stil navajo, sunt accesoriile perfecte pentru un outfit de scoala din denim, pus cap la cap de designerii de la casa de moda Isabel Marant.

Dar tu? Cum vei purta blugii la toamna?

Foto via style.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *