30 Nov

Moda masculina in intrebari si raspunsuri

Pentru a avea certitudinea ca suntem imbracati corect si ca nu parem ridicoli in fata celorlalti, trebuie sa tinem cont de cateva reguli de vestimentatie. A le respecta este o dovada de bun gust si bun simt, nimic mai mult.

Ce culoare trebuie sa aiba sosetele?

Una cat mai apropiata de cea a pantofilor sau de cea a pantalonilor. In nici un caz o culoare care sa mearga cu vesta sau cu camasa! Si, mai ales, evita sosetele in culori vibrante. Asta daca nu doresti ca primul lucru care sare in ochi la tine sunt…sosetele.

Ce culori sa port ca sa par mai suplu?

Cu siguranta culorile inchise au puterea magica de a subtia. Daca mergi pe un costum negru, gri inchis sau navy, ai facut alegerea corecta. O greseala de stil des intalnita la barbatii  over size este sa poarte haine largi, in ideea ca isi ascund astfel rotunjimile. Gresit! Trebuie sa porti haine pe masura ta, altfel efectul este taman invers.

Ce lungime trebuie sa aiba cravata?

Partea mai lata a cravatei trebuie sa fie in drept cu cureaua pantalonilor, aceasta este singura regula in legatura cu lungimea cravatei.

Dar culoare?

Pentru a nu da gres cu cravata, alege o cravata cu motive la o camasa uni, sau invers. Cat despre culoare, aici tine de gusturile fiecaruia, alege mai bine culorile complementare pentru a fi sigur ca faci combinatia corecta. Sau alege cravata intr-o culoare vibranta, iar camasa intr-una neutra.

Ce lungime trebuie sa aiba pantalonii?

Trebuie sa ajunga pana aproape pe talpa pantofilor. Daca esti descult, ei trebuie sa atinga podeaua.

Pot imbraca jeansii la orice ocazie?

Stiu ca adori jeansii, dar nu poti sa te afisezi cu ei chiar oriunde. Sunt perfecti pentru o zi la cumparaturi, pentru o iesire cu prietenii sau chiar la birou. Evita-i insa la nunti, botezuri si alte cumetrii, la interviul pentru job sau la sedinte, la baluri sau la gale.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *