12 Nov

Moda pe partie. Echipament de ski pentru iarna 2011/2012


Moda a incetat de mult sa se limiteze la spatiile consacrate, “evadand” de multe ori  si in mediul outdoors. Nu e de mirare ca pana si pe partie, fie ea in Carpatii nostri sau in batranii Alpi, o schioare care se respecta trebuie sa tina cont de un anumit dress code.

Cum libertatea de miscare e esentiala la ski, hainele si intreg echipamentul de ski sunt special concepute ca sa-ti ofere caldura, sa te protejeze de umiditate si sa-ti pastreze intacta mobilitatea incheieturilor.

Inainte de a te avanta sa alegi printuri haioase si culori vibrante la echipament de ski, ia in calcul materialul din care sunt fabricate hainele de ski. Evita bumbacul, dupa care trebuie sa astepti o vesnicie pana se usuca si care devine rece cand intalneste umiditatea si alege texturi care iti pastreaza pielea uscata: fleece, lana, matase. Si, mai ales, ai grija ca pantalonii, jacheta si manusile sa fie rezistente la apa.

Jacheta de ski poate avea vesta si gluga detasabile, pe care le poti purta doar la temperaturi scazute, in rest poti opta pentru optiunea light. Costumele de ski in doua piese au detronat salopeta de ski si anul acesta. Iar schiurile se poarta late si imprimate, cu logo-ul firmei producatoare la vedere.

Nu uita de ochelarii de ski. Trebuie sa-ti ofere 100% protectie impotriva razelor UV, la fel de periculoase pe partie ca vara, si sa fie indeajuns de mari incat sa-ti apere ochii de vant si de zapada viscolita.

Pentru iarna 2011/2012, echipamentul de ski este cat se poate de colorat si imprimat. Fa din momentele tale outdoors experiente unice!

Alege clapari si schiuri imprimate, geci de ski in culorile tale preferate si pantaloni nu foarte lungi, waterproof, care sa-ti pastreze intacta mobilitatea genunchilor. Poarta caciuli sau casti cu blanita pentru a-ti proteja urechile de frig.

Foto via altrec.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *