27 Apr

Moda primavara-vara 2010

Am intocmit pentru voi o lista cu cateva dintre trendurile care se vor purta in acest inceput de an, sezonul primavara-vara 2010.

Pantaloni scurti
Daca ai avut timp sa te duci la sala, atunci poti purta fara probleme pantalonii scurti, intrucat acestia sunt chiar hot si se gasesc in diferite variatiuni.

Sosete peste genunchi
Sosetele peste genunchi s-au intors din nou in trend, si optiunile despre cum sa le porti sunt numeroase.

Accesorii “razboinice
Trendurile militare si tribale au devinit piesa de rezistenta in acest sezon. Civilizatiile stravechi prind viata in tunici de piele, imprimeuri de metal sau de razboi. Evoca curajul si lasa spatiu creativitatii nemariginite. Principalul criteriu pentru o luptatoare moderna este increderea.

Rochiile cu crapaturi inalte
Pentru a fi sexy, in acest sezon se poarta rochiile lungi cu crapaturi inalte.

Costume de baie si bikinii
O varietate nemarginita de forme, culori si modele.

Imbracamintea sport
Imbracamintea sport ajunge la un nou nivel in 2010. Inspiratiile de fotbal , baschet, etc. sunt la moda.

Pantalonii cu imprimeuri
Nu mai trebuie sa ramanem blocate al culori simple in ceea ce priveste partea de jos a corpului nostru, acum putem purta si pantaloni cu imprimeuri.

Materiale transparente
In primavara si vara, trendurile modei par sa fie mai “dezvaluitoare”. Putem da vina pe caldura si pe dorinta noastra de a ne dezgoli.
Acestea sunt principalele trenduri in materie de moda in acest sezon primavara-vara 2010.

Sursa:  www.fmo.ro

Comentarii

comments

11 thoughts on “Moda primavara-vara 2010

  1. Pot spune cu adevărat că am citit niciodată atât de multe informaţii utile despre Moda primavara-vara 2010 | In cabina de proba. Doresc să îmi exprim recunoştinţa faţăwebmasterul acestui blog .

  2. Am fost impresionat de modul în care a exprimat gandurile despre Moda primavara-vara 2010 | In cabina de proba. Nu pot să credem că cineva poate scrie o poveste uimitoare ca ăla despre iubesc Moda primavara-vara 2010 | In cabina de proba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *