6 Mar

Moda primaverii 2012 readuce in peisaj “fetele de pension”

In sfarsit pot vorbi in voie despre moda primaverii 2012, fara sa fiu etichetata drept “vizionara”. Colectiile de pe catwalk au fost demult puse in scena, cataloagele marilor branduri de imbracaminte au aparut inca din luna ianuarie, iar editorii fashion vorbesc deja despre trendurile toamnei 2012.

Dar cum noi suntem mai curiosi de moda primaverii, v-am pregatit cateva imagini fascinante din catalogul Vero Moda, unul dintre brandurile mele preferate de imbracaminte, care produce haine din ce in ce mai atractive, de la sezon la sezon, incepand cu anul 1975.

Moda primaverii 2012, in perspectiva designerilor brandului danez, e inspirata de outfiturile fetelor de pension. Un amestec seducator de inocenta si feminitate, croiuri fluide si texturi de pe vremea bunicii, reinventate insa intr-un mod surprinzator si integrate in tendintele anului 2012.

In prim-plan, Alexa Chung, cu privirea ei senina si cu trupul delicat ca un lujer de floare. De remarcat accesoriile colectiei: de la colantii opaci, pana la palaria cu boruri largi, basca cu animal print sau pantofii oxford, purtati regulamentar, cu sosete.

Foto via Vero Moda

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *