15 Jun

Moda verii 2011 pentru barbati. Patternuri hipnotice si texturi spectaculoase

Un adevarat tribut adus siluetei masculine, o combinatie de zile mari de texturi pretentioase, croieli impecabile si pattern-uri hipnotice, asa a aratat colectia de primavara-vara a casei Versace. Una dintre cele mai inspirate dintre colectiile barbatesti prezentate in cadrul Saptamanii Modei de la Milano, de altfel.

Pantaloni albi Versace

Pantalonii albi sunt vedeta acestei veri, asa ca nu aveau cum sa lipseasca nici din colectia Versace. Noutatea este  faptul ca sunt purtati la o camasa cu modele grafice hipnotice si cu pantofi din piele fina, cu varf ascutit.

Blugi charcoal

Absolut toti pantalonii din colectia Vesace pentru 2011, de la jeansi pana la pantalonii de costum sunt purtati suflecati. Sa fie unul dintre motive o vizibilitatea mai mare pentru pantofi? Se prea poate sa fie asa, mai ales ca pantofii alesi de designerii casei Versace sunt cu adevarat speciali. De remarcat botinele pe glezna din piele neagra, fina, cu varf ascutit, purtate la blugi charcoal, cum altfel decat suflecati?

Tinuta all black

Camasa neagra, cu spite decupate, e preferata mea din colectia Versace. E prima data cand vad astfel de detalii, de inspiratie solara, la o camasa barbateasca, iar outfitul pe care il creeaza, impreuna cu pantalonii la dunga, suflecati, si cu pantofii din lac e unul pe cat de masculin, pe atat de rafinat. Love it!

Foto via zimbio.com


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *