22 Mar

Modelul roman Silviu Tolu, imaginea Guess din 2010 (and counting)

Ca fetele romance sunt foarte frumoase, atat de frumoase incat aproape ca au devenit obiective turistice, asta nu mai e un secret pentru nimeni. Avem insa si barbati de o frumusete coplesitoare, despre care insa, se vorbeste mult mai putin.

Asa este Silviu Tolu, bucuresteanul de numai 21 de ani, care a defilat deja pentru case de moda celebre: Gianfranco Ferre, Kris Van Assche, Hermes, Dior Homme, Ramain Kremer, Damir Doma and opening Issey Miyake, in cadrul Saptamanilor Modei din orasele cheie ale lumii.

Descoperit de baietii de la Akcent, in al caror videoclip – My Passion, a jucat, Silviu Tolu a pozat pentru numeroase reviste fashion, a defilat pe catwalk si, mai ales, i-a fascinat atat de iremediabil pe cei de la Guess cu privirea lui extraterestra incat este imaginea lor incepand cu campania de toamna-iarna 2010 si pana in ziua de azi.

Cand e imaginea Guess, alaturi de actrita Amber Heard, in cadrul campaniei Guess de primavara-vara 2012. In prim-plan, un cuplu iconic de “naufragiati” in paradisul tropical. Ea, o blondina la fel de dulce ca si Marilyn Monroe, el, un capitan de vas fermecator.

Dar mai bine va las cu imaginile, cu modelul roman Silviu Tolu, cu Amber Heard si, desigur, cu jeansii fabulosi de la Guess. Fotograf: Ellen von Unwerth.

Enjoy!

Foto via Guess.com, thefashionisto.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *