9 May

Most wanted in 2011 – pantofii nude cu platforma

Sandale Vivan cu talpa de lemnFoarte versatili si feminini, intr-o nuanta pe care colectiile designerilor au abandonat-o zeci de ani, pentru ca in 2011 s-o readuca, triumfatoare, in prim-plan pe pasarele, disponibili in texturi variate, de la piele intoarsa, lac, velur sau piele, pantofii nude sunt preferatii fashionistelor din intreaga lume in acest sezon. Daca mai au si platforma de cativa centimetri, la vedere sau ascunsa, ei sunt cu atat mai ravniti.

Stiti la fel de bine ca mine ca mersul pe tocuri stiletto, atunci cand pantofii nu sunt prevazuti cu platforma, e cel mai negru cosmar. De aceea am rasuflat usurata de indata ce pantofii cu platforma au reaparut in moda. Unii, mai carcotasi, pot spune ca platformele dau un aspect butucanos, deloc feminin, pantofilor. O fi, dar iata ca in 2011 designerii de pantofi au gasit o solutie: au inventat platforma ascunsa.

Decupati, cu bareta peste glezna, cu funde sau aplicatii florale, neaparat cu toc stiletto, cat mai inalt, pantofii pe tonuri nude nu trebuie asortati la nimic in primavara 2011, nici macar la poseta. Totul e sa gasesti un outfit intr-o culoare contrastanta, care sa-i puna cu adevarat in valoare. Incearca si tu!

Pantofi Carvela din lac, cu bareta
Pantofi Estrella decupati

Foto via polyvore.com, loefflerrandall.com, selfridges.com, kurtgeiger.com


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *