21 Feb

Negri sau albi. Sneakersii tesuti ai lui 2016

In nici o alta categorie de incaltaminte tehnologia nu si-a pus amprenta mai evident decat in modelele de sneakersi ale lui 2016. Creati pentru a-ti calauzi pasii intr-un mod pe care sa-l simti de la prima incaltare, sneakersii vin cu amortizare, ventilatie si suport, asa incat miscarea sa fie o reala placere.

E de ajuns sa cobori in strada pentru a observa evidenta. Lumea ii adora pur si simplu. De la copilul care abia invata sa mearga, pana la batranul care stie ca miscarea ii adauga ani la viata, toti isi poarta cu obstinatie sneakersii preferati.

Dintre new entries-urile lui 2016, mi-au atras atentia  modelele tesute, pe alb si negru, create din panza sau din neopren incredibil de usor, cu talpa robusta din cauciuc.

Sneakersii Casbia, perfecti pentru o descindere pe centru cu prietenii. Ca “asa nu”, de mentionat ca nu trebuie sa se vada sosetele cand ii porti, fiind suficienti de inalti incat sa dea bine pe glezna.

casbia-woven-canvas-4

 

Nike Air Huarache vin cu aceeasi “cusca pentru calcai” futurista si de impact. Textura e dintre cele mai fine si mai rezistente: piele de calitate premium.

nike

 

Y-3 Qasa High vine cu un design futurist, purtand imaginea iconica Adidas spre noi teritorii ale vizualului.

fp_153766_a

 

Care dintre cele 3 modele de sneakersi e preferatul tau?

Foto via Highsnobiety.com, Footpatrol.co.uk

 

 

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *