22 Apr

Nicoleta Luciu a ales negrul la cununia civila

S-a intamplat in cele din urma. Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo  au ales sa-si uneasca destinele si in acte. Pentru cununia civila, bruneta nurlie a ales o rochie midi neagra, cu dantela cu motive vegetale in partea de sus, accesorizata cu niste cercelusi fini, din argint, si cu un buchet de un rosu vibrant, care sparge monotonia negrului. Pantofii din lac, cu platforma, peep toe si toc stiletto o inalta cu cativa centimetri buni, ceea ce o face sa para mai supla.

Dar nu doar rochia Nicoletei Luciu e fabuloasa, in masura sa-i puna in evidenta atuurile naturale, ci si costumul ales de Zsolt Csergo (sau cine stie, poate de stilistul lui) pentru cununia de sambata.

All black, cu note distincte de eleganta princiara. Un costum care reflecta intoarcerea spre slow fashion, spre stofe care cad impecabil pe trup, spre cusaturi maiestre si spre culori “curate”, neamestecate. Snururile de pe piept amintesc de epoca napoleoniana, care i-a inspirat pe designerii de la casa de moda britanica Alexander McQueen sa creeze o colectie intreaga de outfituri barbatesti cu detalii din acea epoca glorioasa.

Foto: Vlad Chirea, Libertatea

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *