30 May

Noua campanie Dolce&Gabbana pentru barbati, un tribut adus trupului masculin

Intr-o era in care campaniile fashion aduc in prim-plan femei cu accente androgine si barbati cu evidente note efeminate, stilistii de la Dolce&Gabbana sparg din nou tiparele si-si promoveaza hainele barbatesti pentru primavara-vara 2011 intr-o campanie in care centrul de interes e masculinitatea descatusata.

Modelele David Gandy, Sam Webb, Noah Mills, Tony Ward, Adam Senn, Travis si Sam Whitman se desprind dintr-o poveste despre munca frusta, fratie a barbatilor, sport si competitie, toate transpuse in fotografii de mare impact vizual, cu artificii de lumini si umbre, surprinse de Steven Klein.

Cat despre haine, ele sunt in acelasi registru, creind un look absolut masculin, extrem de sexy si de puternic definit. De la blugii din denim albastru deschis, sfartecati pe rotula, pana la camasile albe, cu croiul celebru impus de Dolce&Gabbana, vestele negre sau costumele deschise la culoare, din texturi naturale.

De remarcat forta si vitalitatea care traverseaza intreaga campanie menswear de la Dolce&Gabbana.

Daca vrei sa alegi un trend in moda masculina pentru vara 2011, poarta cu incredere blugii rupti, pentru un look nonconformist si relaxat.

Foto via dolcegabbana.it

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *