25 Oct

Paltoane, geci din piele si sarafane, aduse direct de pe runway

Texturi dintre cele mai placute la atingere dar si rezistente (lana, tweed si matase), culori de la unt pana la camel, gri si maro, haine lucrate cu grija pentru detaliu si un look de ansamblu proaspat si tineresc. Acesta a fost suflul colectiei semnata Cynthia Steffe, prezentata la New York Fashion Week.

O colectie 100% purtabila, marca Cynthia Steffe

Odata ce manechinele celebrei case de moda au inceput sa defileze pe catwalk, am avut impresia ca am in fata ochilor promotia de tinere aviatoare. Cel putin asta dadeau de inteles gecile din piele fina, pe tonuri de camel, vedeta acestui sezon, fustele cu pliuri largi, puloverele cu guler extra large, pantalonii cu tali inalta, sarafanele din piele moale si paltoaneler gen pelerina, cu maneci ascunse.

Colanti trei sferturi si pantofi din piele cu bareta

Toate au fost accesorizate cu colanti trei-sferturi, pe tonuri cenusii. Pantofii alesi de Cynthia Steffe au fost din piele, in culorile toamnei, cu toc inalt si cu bareta peste glezna.

O colectie cat se poate de purtabila, au decretat la unison criticii de moda. Si cum ar putea fi altfel, cand  outfiturile de pe runway s-au distins prin firescul lor, dar si printr-un look chic si poznas, adorat de fashionistele din intreaga lume.

Foto via fabsugar.com

Comentarii

comments

One thought on “Paltoane, geci din piele si sarafane, aduse direct de pe runway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *