20 Sep

Outwear de toamna pentru barbati. Jachetele Gucci reinvie spiritul anilor ’60

Outwear de toamna pentru barbati. Jachetele Gucci reinvie spiritul anilor '60Unul dintre cele mai asteptate showuri de moda pentru barbati, prezentarea colectiei Gucci pentru sezonul toamna-iarna 2012/2013 a readus in prim-plan texturile pretioase si rezistente si criul desavarsit, marci inconfundabile ale casei de moda italiene.

De remarcat jachetele barbatesti inspirate din moda anilor ’60, care au inlocuit jacheta de aviator care facea furori iarna trecuta.

Pielea revine in forta. Ca textura, pielea este de departe vedeta acestui s ezon. Jachetele si gentile de tip postas afiseaza o piele fina, pe tonuri de abanos, dar si navy sau verde inchis.

Tricotaje confortabile si calduroase. Puloverul din copilarie, tricotat de bunica e una dintre cele mai dragi amintiri. Gucci readuce pe catwalk tricotajele, atat sub forma puloverului, cat si a cardiganului lung pana la genunchi.

Outwear de toamna pentru barbati. Jachetele Gucci reinvie spiritul anilor '60Blana trece si in teritoriul modei barbatesti. Fie ca vorbim despre trenciuri cu guler de blana sau de haine fabricate integral din blana, aceasta textura pufoasa, cu note regale, nu mai este un apanaj al modei feminine.

Care dintre jachetele creatie Gucci este preferata ta pentru sezonul rece?

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *