31 Jan

Paleta de culori la machiaj de rocherita

Exista un cod al culorilor, mai ales cand vine vorba de machiaj, cu atat mai mult cand vorbim de machiaj de rocherita. Muzica pe care o asculti isi pune, de cele mai multe ori, amprenta asupra intregului stil de viata, incepand de la machiaj, outfituri, accesorii, pana la atitudine si comportament.

Daca celelalte pamantence nu se sfiesc sa experimenteze o gama larga de culori pentru machiaj, cu variatiuni in functie de zi sau noapte, de sezon sau de ocazie, machiajul de rocherita se limiteaza la o gama saraca de culori. Culorile alese sunt insa extrem de profunde, machiajul capatand adesea accente dramatice.

Nu veti vedea de multe ori in viata rocherite machiate cu roz sau cu auriu. In schimb, tonurile de negru, gri, chiar violet sau plum sunt preferatele lor. Tenul lor e alb ca spuma laptelui, acesta e fie un dar de la natura, fie de la fondul de ten sau de la pudra. Pometii sunt de regula accentuati cu tonuri maronii.

Culoarea cel mai des intalnita la ruj este wine sau maro-ciocolatiu.

Ce-mi place in mod deosebit la machiajul de rocherita sunt lacrimile acelea pe care si le deseneaza la colturile ochilor, dandu-le un aspect dramatic si misterios totodata.

Foto via dipity.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *