28 Oct

Paltoane de dama cu semnatura de designer. Atitudinea din guler

Putine femei isi permit sa-si cumpere mai mult de un palton in sezonul rece. Norocoasele cu portofelul doldora au de unde alege in aceasta toamna. Paltoanele in stil militaresc se mentin in top, de data aceasta cu mai multe accente pe silueta, mantourile pe tonuri camel au invadat deja catwalk-ul si, implicit , strazile, in timp ce gulerul si mansetele de blana, fie ea naturala sau artificiala, creeaza un loo cu note de o distinctie aparte.

Daca bugetul iti permite insa sa-i faci loc in garderoba unui singur palton, trebuie sa procedezi prin eliminare, metoda perfecta de cumparare a indeciselor ­čÖé Aici vin eu cu o sugestie: paltonul cu guler in stil tunica.

Inspirat din vechile uniforme militare rusesti, concepute in asa fel incat sa asigure caldura in zona gatului, chiar si la temperaturi extreme, gulerul in stil tunica e de departe cea mai rafinata alegere. L-am vazut pe catwalk, in cadrul prezentarii Marni de toamna-iarna.

Paltoane de dama cu guler rusesc, cele mai ravnite piese de outwear feminin ale sezonului rece. Se potrivesc cel mai bine la un outfit la limita dintre casual si formal, la incaltaminte cu toc si la pantaloni din stofa sau tweed.

Palton gri din plus, colectia BB Dakota

Texturile din plus le inlocuiesc incet-incet  pe cele din lana, iar senzatia de pufos si de skin-friendly pe care o confera acest material e imposibil de redat in cuvinte. Un alt motiv pentru care paltoanele de dama din plus au devenit piese de rezistenta in garderoa de toamna-iarna.

Ce zici? Ai purta paltoane cu gulere rusesti?

Foto via style.com, djpremium.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *