26 Oct

Pantaloni barbatesti cu accente gotice

Cum articolele referitoare la vestimentatia masculina sunt rarisime in patria noastra, am de gand sa demonstrez ca barbatii iubitori de fashion si de shopping sau pur si simplu curiosi cum sa-si imbunatateasca look-ul nu sunt o minoritate. Iata de ce va invit sa rasfoiti articolele destinate exclusiv barbatilor din categoria “Barbati bine imbracati“. Enjoy!

Straiele intunecate, prevazute cu fermoare, bretele sau lanturi ale “goticilor”, se integreaza cel mai bine in peisajul fashion de toamna. Mai ales ca am vazut piese vestimentare de inspiratie gotica si pe catwalk, in colectia de toamna-iarna 2011 semnata Christian Siriano. Un stil care se intoarce obsesiv, pe care insa “goticii” il adopta, de multe ori, pe viata.

La noi nu prea sunt site-uri cu accesorii si cu haine concepute special pentru gotici. Am gasit insa un site de afara, absolut fascinant (Ipso-facto.com), pe care gasesti de la rochii cu aplicatii din dantela, in stil Gothic Lolita, pana la bratari din piele. Si printre ele, o pereche de pantaloni barbatesti cu care, odata ce-i imbraci, iesi din anonimat. Definitiv. Pe care nu ma pot rabda sa nu vi-i prezint si voua. Iata-i:

Pantaloni barbatesti cu fermoare si bretele

Super rezistenti la umezeala si la murdarie, pantalonii de culoarea abanosului confera purtatorului un look masculin, cu elemente surpriza: catarame, fermoare, bretele sau aplicatii metalice.

Dar tu? Ai purta pantaloni cu bretele lasate?

Foto via ipso-facto.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *