9 Apr

Pantalonii primaverii 2012 – tendinte in moda pentru femei dictate de Givenchy

Daca tentativa de a introduce pantalonii trapezi in moda nu s-a bucurat de un real succes, pantalonii stramti pentru femei, creati de casa de moda Givenchy, vor cobori cu siguranta in strada.

Sunt mult prea feminini, se pot integra in orice outfit de primavara, plus ca scot in evidenta atuurile naturale, ca sa nu fie adoptati de iubitoarele de moda de pretutindeni.

Pantalonii primaverii 2012 sunt stransi pe picior, vin pana deasupra gleznei, unde se deschid intr-un volanas, numai bun pentru a sublinia bareta sandalelor si finetea gleznelor.

Culorile sunt uni si neutre, elementul surpriza fiind detaliile de croi. Intr-un sezon in care majoritatea designerilor au creat o nebunie de impirmeuri, Riccardo Tisci s-a focusat pe un croi desavarsit, perfect integrat in tot ce inseamna high fashion.

Regula de buna purtare a acestor pantaloni femei suna asa: poarta-i cu un top sau sacou care iti acopera soldurile si care sa creeze volum in partea de sus. Cat despre incaltaminte, sandalele cu bareta peste glezna, pe aceeasi culoare ca si pantalonii, sunt alegerea castigatoare.

Cum ti se par pantalonii primaverii 2012, creati de designerul casei Givenchy, Riccardo Tisci?

Foto via style.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *