Skip to content

Pantera neagra de pe catwalk – Naomi Campbell

Astazi, un nou episod din seria povesti de supermodel. Saptamana trecuta am vazut cum Natalia Vodianova a reusit sa invinga soarta, trecand fulgerator de la o copilarie chinuita la o cariera stralucitoare. De data aceasta schimbam radical directia. De la delicata si balaia Natalia, trecem direct la povestea lui Naomi Campbell, cu nume de cod Pantera Neagra. Porecla este cat se poate de potrivita, e de ajuns sa ii privim din crestet pana-n talpi corpul de felina misterioasa si sexy. Se spune despre ea ca are un corp perfect pentru a defila cu el pe catwalk. Plus ca este cel mai cunoscut model de culoare de pe pasarelele modei. De fapt, rasa ei nu este atat de bine definita, are origine afro-jamaicana dupa mama si asiatica dupa tata, poate acesta este secretul trasaturilor ei atat de exotice.

Nascuta pe 22 mai 1970, Naomi Campbell a fot descoperita la 15 ani, pe cand facea cumparaturi la Londra. Nascuta dintr-o mama balerina, mereu plecata, si un tata care a parasit-o cand avea abia 2 luni, si pe care i-a fost interzis sa-l cunoasca vreodata, nu este de mirare ca frumoasa Naomi are oarescari tulburari de comportament, avand zeci de procese in derulare. Toate pe aceeasi tema, cu variatiuni. Violenta cu care pantera neagra isi trateaza asistentii si menajerele, accesele ei de furie oarba, consecinte ale unei copilarii chinuite, in care a stat mai mult cu doica decat cu parintii.

Desi a avut zeci de parteneri celebri, din lumea filmului si a muzicii, supermodelul britanic nu s-a maritat niciodata. In toate interviurile sustine sus si tare ca tine la libertatea ei mai mult decat la orice altceva, de aceea nu pune mare pret pe institutia casatoriei.

Cunoscuta mai ales pentru cariera ei in modelling, ca parte din trinitatea magica – Campbell, Turlington si Evangelista – prin aparitiile ei fascinante de pe cawtalk, prin pictorialele din revista Vogue, supermodelul britanic nu se da in laturi si de la alte activitati. A lansat parfumuri celebre – Naomagic, Cat Deluxe, Mystery si Paradise Passion. In plus, cocheteaza de ceva ani cu muzica si cu filmul.

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *