30 Mar

Pantofi cu talpa rosie, à la Louboutin

Un guru al pantofilor? Sunt cuvinte mari, dar cat se poate de adevarate. Acesta este Christian Louboutin, designerul francez care reuseste, prin pantofii creati de el, sa faca din orice femeie un sex simbol, acoperindu-i cu o aura de mister si de pasiune fiecare pas.

Iata de ce nu e de mirare ca pantofii marca Louboutin si-au gasit adepte infocate, pe toate meridianele. De la divele care pasesc cu gratie pe covorul rosu, pana la fashionistele care se mandresc cu perechea lor de Louboutini ce troneaza in dressing.

Marca inregistrata a designerului francez, talpa rosie a descoperit-o din intamplare, la inceputul anilor ‘90, cand lui  Christian Louboutin i s-a parut ca pantofii pe care  ii crease sunt lipsiti de vitalitate. Iata de ce  le-a vopsit talpa cu oja rosie.

Cum talpa rosie a devenit, peste noapte,  un real succes, designerul a patentat inventia acum cativa ani. Christian Louboutin a declarat ca a vrut sa creeze ceva nemaivazut, care sa sparga tiparele, incaltaminte de lux, pentru femei care sa se simta puternice, sexy si sigure pe ele.

Fiind rosii pe verso, pe partea din interior a tocului stiletto si pe talpa, pantofii marca Louboutin arata cel putin la fel de bine din fata ca si din spate. Daca nu ai indraznit pana acum sa-i porti, incearca-i si tu si vei vedea ca efectul nu va intarzia sa apara!

Foto via net-a-porter.com

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *