20 Sep

Pantofi josi de toamna. Ghid de stil – inapoi la scoala

A inceput (iar) scoala, e momentul sa-ti impui propriul stil, afisandu-te cu noile achizitii in materie de pantofi. Cum scoala nu e tocmai mediul cel mai potrivit sa faci experimente la limita echilibristicii, pe tocuri mega inalte, iti propun cateva de perechi de pantofi josi, cu design exclusivist, asa incat sa intampini cu dreptul noul an scolar.

Pantofii oxford sunt din nou la moda, plus ca au acea nota de distinctie academica, numai buna ca sa faci impresie la scoala. Alege o versiune mai jucausa de pantofi oxford de toamna, pentru a nu obtine un look prea scortos.

Pantofi oxford cu printuri florale

foto via farfatech.com

Moocasini din piele intoarsa de la Gucci

foto via profilebrighton.co.uk

Noul mov e una dintre culorile-vedeta ale toamnei. Mocasinii din piele intoarsa de la Gucci iti asigura o senzatie incredibila de confort, la pachet cu un look simplu si elegant.

Pantofi Alli cu 4 barete

Foto via fluevog.com

Pantofii Alli, fabricati din piele portugheza, prevazuti cu nu mai putin de 4 barete, sunt incaltamintea perfecta pentru cardigane si uniforme.

Pantofi oxford din piele intoarsa

Foto via dorothyperkins.com

Porneste de la acesti pantofi oxford cu talpa joasa, fabricati din piele intoarsa, pe tonuri caramizii, pentru  o tinuta de scoala care sa te scoata din anonimat. Definitiv.

Balerini Silvia Tcherassi

Foto via payless.com

Si balerinii ii poti include in colectia ta de pantofi de scoala. Vei obtine un look girlie-girlie, pe care colegele tale il vor gasi absolut adorabil!

Dar tu? Ce pantofi de scoala ti-ai ales pentru aceasta toamna?

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *