6 Jul

Pantofii Christian Louboutin vin cu detalii hipnotice. Vezi aici noua colectie!

Pantofii Christian Louboutin vin cu detalii hipnotice. Vezi aici noua colectie!Lansata de curand, colectia de pantofi pentru toamna 2012 creati de Christian Louboutin are accente regale, texturi pretioase si un design exclusivist, iar femeia careia i se adreseaza este indrazneata si sofisticata. 

Pantofii Louboutin, afisand ca intotdeauna inconfundabila talpa rosie, sunt mai cocheti ca oricand. Detalii hipnotice atasate la botine pe glezna, din piele intoarsa, accente aurii, regale, tocurile stiletto si aplicatiile din blana colorata aduc un suflu jucaus si avangardist in garderoba de toamna. In noua colectie gasesti insa si modele de sandale, cu care poti face un adevarat statement la evenimentele chic ale verii.

Culorile tari

Dincolo de tonurile nude si de clasicii pantofi negri cu talpa rosie, nelipsiti din toate colectiile marca Louboutin, intalnim acum culori vibrante, in ton cu noile tendinte fashion.

Accente regale

Acest guru al pantofilor stie ca nimeni altul sa intoarca vechile curente ale modei in favoarea sa. Tinutele princiare l-au inspirat in aceasta colectie, de la solzi aurii, pana la blana rosie, inchisa cu bentite la care au fost aplicati nasturi imbracati.

Detalii hipnotice

Spirala aplicata pe lateral pe botinele din prima imagine, blana artificiala sau decupajele grafice ale sandalelor sunt detalii hipnotice, extrem de atractive.

Foto via Christian Louboutin

Pantofii Christian Louboutin vin cu detalii hipnotice. Vezi aici noua colectie!Pantofii Christian Louboutin vin cu detalii hipnotice. Vezi aici noua colectie!Pantofii Christian Louboutin vin cu detalii hipnotice. Vezi aici noua colectie!Pantofii Christian Louboutin vin cu detalii hipnotice. Vezi aici noua colectie!

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *