23 May

Pantofii decupati, in topul tendintelor de vara 2011

Pantofi decupati Camel de la Designer Store

Se-ntampla ce se-ntampla si acest tip de pantofi revine obsesiv in moda. De aceasta data mai in forta ca oricand, invadand pasarele  si garderobele noastre de primavara-vara. In engleza li se spune open toe shoes, in romana pantofi decupati, o expresie mai putin relevanta decat cea din engleza, dar cum e cea mai incetatenita, pe ea o voi folosi.

De cele mai multe ori, pantofii decupati au tocuri stiletto, ceea ce ii face un accesoriu extrem de sexy. Se stie ca pantofii cu toc stiletto au puterea de a lungi silueta si de a o subtia vizual. Daca nu ti-am castigat inca increderea si vrei parerea unei dive, iata ce declara Victoria Bechkam despre cum poate deveni o femeie sexy: “o pereche de jeansi mulati pe trup, o pereche de pantofi cu toc si un tricou care sa te reprezinte si gata, esti acolo!”.

Daca inca nu ai investit intr-o astfel de pereche de pantofi, iti recomand doua variate: Pantofi cu toc pe tonuri de camel, cu detalii maronii sau, a doua varianta, ceva mai indrazneata, pantofii decupati pe albastru electric, pentru ca tot se poarta culorile neon in 2011. Mai multe modele de pantofi decupati online gasesti pe magazinul Designer Store. Check it out! ­čÖé

Pantofi Bloody Mary Blue creatie CNC, de la Designer Store

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *