30 Mar

Pantofii din piele intoarsa intra cu peep toe in moda primaverii

Cauti formula perfecta  pentru o pereche de pantofi sexy si confortabili in acelasi timp? Chiar daca pentru tine tocul inalt e egal cu experientele anevoioase, la limita echilibristicii, pantofii din piele intoarsa sunt singurii care iti asigura o senzatie unica de confort, chiar daca au tocuri considerabile.

Asta pentru ca pielea intoarsa ia forma piciorului, lasand totodata pielea sa respire in voie. Rezultatul? Pantofii din piele intoarsa sunt cea ma confortabila varianta de pantofi cu toc.

Iar designerii n-au stat prea mult pe ganduri pana sa-si incalte modelele cu astfel de pantofi si sa le lase sa defileze pe catwalk. De aici pana la coborarea in strada n-a mai fost decat un pas.

Pantofii pe care vi-i prezint azi sunt putin excentrici, foarte sofisticati si extrem de sexy si de misteriosi. Punctul de atractie: tocul care lungeste cu cativa centrimetri picioarele, tocul fiind la limita pe care o poate duce echilibristica. Asa ca…exerseaza, nu ai decat de castigat.

Textura moale, din piele intoarsa, tocul rezistent si inalt, nuantele intense de turquoise si acel peep toe obraznic, toate aceste detalii de design si material fac din pantofii din imagine incaltamintea perfecta pentru o femeie puternica, indrazneata si misterioasa.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *