Skip to content

Pantofii perfecti la o rochie din dantela

Pentru ca am primit stiva de intrebari legate de pantofii care se potrivesc la o rochie din dantela, dedic acest articol cititoarelor mele, pentru a face lumina o data pentru totdeauna in aceasta dilema.

Intr-adevar, rochia de dantela nu e tocmai usor de combinat. La limita dintre lenjerie intima si haute couture, rochiile din dantela au revenit in moda, atat pe runway, in colectiile de toamna-iarna, cat si in sifonierele fashionistelor din intreaga lume. O puteti purta la o pereche de colanti, neaparat opaci sau, pentru ocazii speciale, cu ciorapi fini, fara model. Accesoriile din lac, stralucitoare, nu se potrivesc cu textura delicata a dantelei, de aceea e mai bine sa le evitati.

Dantela are deja motivele ei, florale sau geometrice, asa ca pantofii la care o purtati trebuie sa fie intr-o culoare uni, preferabil neagra, ca sa nu dati gres, fara aplicatii sau imprimeuri.

Pantofii trebuie sa fie cu toc, cei cu talpa joasa se potrivesc ca nuca-n perete cu o astfel de rochie.

Pantofii foarte decupati, cu degetele la vedere sau in stil sanda nu se potrivesc cu o rochie de dantela. Poate pentru ca anuleaza misterul pe care o astfel de rochie il degaja.

Daca o purtati cu ciorapi de peste 50 deni, puteti alege chiar si o pereche de botine din piele, finute, stranse pe picior. Pentru ocazii formale insa, alegeti o pereche de pantofi de designer, cu toc cat mai inalt, asa incat picioarele voastre sa para interminabile! Alegerea mea sunt pantofii marca John Galliano, cu design pe cat de sexy, pe atat de inovativ.

 

STAI PE-APROAPEPrimeste newsletter-ul lunar InCabinaDeProba, direct in inbox!

Redescopera MODA, MODUL de-a fi senin si MODELUL preferat de pe catwalk.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *