20 Jan

Pentru seri luuungi, rochii de seara scurte

Da, cu o astfel de rochita, seara nu se poate anunta altfel decat lunga. Lunga si plina de farmec. Asta pentru ca vei starni admiratia sau poate invidia celor din jur. Iar partenerul tau te va sorbi din priviri.

Pentru 2011 s-au stabilit deja tendintele in materie de rochii de seara. Texturile preferate sunt dantela si paietele. Cat despre lungime, ele trebuie sa fie cat mai scurte. Ca sa fii la inaltimea asteptarilor, apuca-te din timp de bicicleta, ca sa-ti sculptezi cum se cuvine picioarele si investeste intr-o rochie de seara scurta, intr-o culoare care te avantajeaza.

Eu am gasit doua modele adorabile. Una pe gri si negru, cu paiete aplicate si cu bratele goale, cealalta din satin roz, cu pliuri verticale si cu top din paiete negre. O combinatie nastrusnica si foarte sexy. Le-am gasit pe un site de la noi, aici.  Ce mai incolo-incoace, m-au fascinat din prima. Cea neagra cu paiete mai ales e pe stilul meu. Asta pentru ca nu prea ma omor dupa roz…

Rochia neagra am si vizualizat-o pe mine. As purta-o la un outfit all black, cu ciorapi negri, opaci si cu pantofi cu toc inalt. Sau nu, pantofii pot sa fie “de culoare”. Poate rosii, sau poate bleumarin. Oricum, vorba ‘ceea din Ardeal: “Imi place de numa’!”

Comentarii

comments

One thought on “Pentru seri luuungi, rochii de seara scurte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *