9 Sep

Pictorial fashion sau campanie publicitara? Shooting cu surorile Kardashian

Cum se pare ca in ultima vreme e un must printre vedete sa isi lanseze propria linie de piese vestimentare sau de accesorii, dupe ce Cindy Crawford, Kylie Minogue, Kate Moss, ba chiar si gemenele Olsen si-au creat colectii vestimentare,  nici surorile Kardashian nu s-au lasat mai prejos. Au devenit pe nepusa masa designeri vestimentari.

Ocazie cu care “s-au cerut” pozate. Si nu de oricine, ci tocmai de Annie Leibovitz, una dintre cele mai bine cotate artiste in lumea fotografilor de moda. Cu bunici evrei, imigranti din Romania, celebra Annie Leibovitz, cea care a realizat pictoriale fashion pentru Johnny Depp sau Kate Moss, cu Kardashiancele a cam dat gres. Daca nu ea, atunci Photoshop-ul.

Pe langa faptul ca lumina cade nefiresc pe cele trei dive, Kim si Khloe par sa aiba exact aceleasi forme, mai mult asa, ca sa dea bine in poza. Chloe e cu mult ma inalta decat Kim, dar, culmea, in fotografie ele sunt cam de aceeasi inaltime. Ciudat, nu?

Colectia de lenjerie lansata de surorile Kardashian va fi disponibila in lantul de magazine Sears.

Ramene de vazut daca imaginea cu cele trei surori va vinde mai multe produse caci, pana la urma, despre asta e vorba, nu-i asa?

Foto via Annie Leibovitz pentru Sears


Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *