1 Feb

Pledoarie pentru femeia-cameleon

Stiu, suna cumva a metafora de bestiar sintagma aceasta – femeia-cameleon. Dar trebuie sa stiti ca acest tip de femeie salasluieste in fiecare din noi, e forta aceea care ne da impulsul sa ne schimba in fiecare zi. Si stim cu toatele cat adora barbatii sa te gaseasca in fiecare zi altfel. Caci fantezia lor nu cunoaste limite, asa ca nu te lasa nici tu mai prejos. Uimeste-l in fiecare zi!

Dincolo de machiaj, manichiura si coafura, poti incepe chiar cu garderoba si cu outfiturile tale. Asigura-te ca ai in dulap haine pe mai multe stiluri si culori. Nu te imbraca in fiecare zi in acelasi stil, risti sa devii plictisitoare. Chiar si pentru tine, ca sa nu mai vorbim de cei din jurul tau!

Nu trebuie acum sa dai iama prin magazine si sa-ti schimbi din temelii garderoba (desi nu e o idee tocmai rea, avand in vedere ca ne aflam in plin sezon al reducerilor), poti combina altfel piesele pe care le ai deja in garderoba si sa le pui intr-o lumina noua cu ajutorul accesoriilor.

Poate ca azi vrei sa te imbraci in stil college girl, ca o scolarita rebela, dar poate ca maine iti surade un look androgin, angular si misterios. Si poate pe weekend incerci un outfit glamorous.

Ce zici, iti surade schimbarea? Pana la urma e doar in puterea ta sa te reinventezi in fiecare zi!

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *