18 Jan

Posete cu lant si cu romburi – sezonul 3

Foto via chanelhandbagshop.com

Da, trilogia continua. Celebra poseta cu lant, lansata cu surle si trambite de casa de moda Chanel acum 2 ani, face furori si in 2011. Chiar daca vin puternic din urma posetele cu franjuri si cu tinte, adeptele gentilor cu lant, cu sa fara monograma Chanel, sunt inca tari pe pozitii.

Si nu ma mira deloc, avand in vedere faptul ca la noi trendurile de afara ajung ceva mai tarziu si ating apogeul cand in strainatate se poarta cu totul altceva. Cel putin daca facem o incursiune pe strazile din Romania, asta e impresia generala.

Am vazut imitatii reusite sau, dimpotriva, penibile, ale celebrei posete cu romburi, lansata de Chanel. Dar cum nimic nu se compara cu originalul, v-o prezint si voua: poseta cu cusatura in romburi, pe tonuri de midnight blue, cu lant si cu monograma la vedere.

Sunt sigura ca ati vazut-o de nenumarate ori prin tabloide, agatata de umerii vedetelor de la Holywood. Este ca va place?


Comentarii

comments

One thought on “Posete cu lant si cu romburi – sezonul 3

  1. sunt foarte curioasa cat e pretul unei astfel de genti! o alternativa, mai decenta decat replicile penibile, ar fi gentile vintage!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *