2 Dec

Poveste de supermodel: Adriana Lima

Nu, nu e romanca, desi dupa nume pare…In topul celor mai sexy femei de pe mapamond, brazilianca Adriana Lima e nascuta pe 12 iunie 1981, deci e nativ Gemeni.

Desi nu era printre prioritatile ei sa devina supermodel, la 15 ani a trimis poze pentru un concurs impreuna cu o colega care nu dorea sa participe singura la competitie si a convins-o si pe Adriana Lima. Organizatorii o contacteaza si castiga “Supermodel of Brazil”.

Peste 3 ani, semna deja un contract cu Elite Model Management la New York, defiland apoi pentru designeri celebri dintre care ii amintesc doar pe Christian Lacroix, Emanuel Ungaro, Giorgio Armani, Fendi, Ralph Lauren sau Valentino. Din 2003 pana in 2009 a fost purtator de cuvant pentru compania de produse cosmetice Maybelline.

Adriana Lima este insa cunoscuta mai ales pentru prodigioasa ei activitate in cadrul Victoria’s Secret, unde a avut nenumarate aparitii si prezentari de lenjerie intima. “Ingerul” prezentarilor Victoria’s Secret, frumoasa brazilianca purta, pe langa lenjeria intima exclusivista, si o pereche de aripi, element care compunea de fapt o intrega poveste la fiecare prezentare pe catwalk.

In viata privata, frumoasa Adriana este o catolica convinsa, care merge la biserica in fiecare duminica si care pretuieste valorile traditionale ale familiei. E casatorita cu jucatorul de baschet de origine sarba Marko Jarić, cu care are si o fetita nascuta toamna trecuta.

Admirata, ba chiar adulata pentru ochii ei albastri-cenusii, pentru tenul fin si pentru corpul perfect, Adriana Lima este o aparitie seducatoare, atat pe copertile revistelor de moda, cat si pe marile pasarele ale lumii.

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *