19 Mar

Primavara casual, asa cum a ticluit-o EDC by Esprit

Gandit initial ca o linie de imbracaminte pentru adolescente cu varsta intre 14 si 24, sub umbrela Esprit,  EDC a devenit un brand fashion independent in 2007.

Outfiturile EDC by Esprit depasesc trendurile momentului, aceasta fiind, de fapt filozofia din spatele  brandului: sa creeze haine si accesorii care nu se ancoreaza in tendintele fugare ale modei. Esential este confortul si libertatea de miscare pe care le ofera.

Dintre noile accesoriile din colectia de primavara lansata  de Esprit, imi place sapca cu aspect militaresc din ultima imagine. De fapt nu numai ca imi place. O vreau!

Viata metropolitana i-a inspirat dintotdeauna pe designeri. Moda strazii e mai spectaculoasa si mai imprevizibila, de multe ori, decat aparitiile de pe catwalk. Iar colectia de primavara EDC by Esprit aduce in prim-plan tocmai acest stil casual, relaxat, urban, pe care il poti adopta in fiecare zi.

Iar noutatea sta in felul in care combini hainele. Te-ai gandit vreodata sa porti pantaloni scurti din denim cu un sacou scurt, in stil londonez? Sau sa iti legi esarfa ca pe o cravata? Cei de la EDC s-au gandit. Si le-a iesit extrem de bine!

Foto via thefashionspot.com

 

 

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *