21 Apr

Moda 2011 primavara-vara. Franjuri, rock’n roll, accesorii hippie

Asa a aratat colectia primavara-vara 2011 prezentata de Roberto Cavalli in cadrul Saptamanii Modei de la Milano. O nebunie de franjuri, de topuri decupate, cu buricul la vedere, de pantaloni evazati, de texturi vaporoase si de imprimeuri discrete.

O colectie care te duce cu gandul la navalnicii ani ’70, atunci cand moda s-a descatusat de tiparele riguroase si a explodat in culori, printuri si texturi, mai apropiate de natura ca oricand.

Hainele spectaculoase create de Roberto Cavalli au mers pe tonuri de gri, de la cenusiu la gri-champagne sau gri cu nuante stinse de mov. Franjurii, prezenti atat pe haine, cat si pe gentile de umar, pantalonii cu gaurele, prin care se intrevede pielea, colierele cu detalii animaliere, de inspiratie incasa, sandalele simple, care urca pe glezna, toate amintesc de acea era hippie, in care libertatea nu era doar un cuvant.

Iar daca va intrebati ce s-a intamplat in backstage, make-up artistii si hair stilistii au creat un look natural si extrem de feminin, lasand parul modelelor sa curga liber pe umeri, cat mai lung si mai drept, iar machiajul ochilor s-a facut pe tonuri de pruna, pentru o privire intensa, dramatica.

Foto via usa.moda.ws

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *