11 Jan

Reduceri la Jolidon! Lenjerie intima to remember

Sezonul reducerilor tocmai a inceput. Ocazie cu care, unite in suflet si-n simtiri, iubitoarele de moda se apuca de marsaluit prin mall-uri, de rasfoit cataloagele magazinelor online, de cautat cu infrigurare cea mai buna oferta la haine, incaltaminte sau lenjerie intima.

Cat despre mine, nu ma dezic niciodata de “tagma” cautatoarelor de reduceri. E prea mare satisfactia de a-ti gasi haina preferata la reducere, ca sa n-o experimentezi.

Va dati seama ca, odata ce am intrat in Auchan-ul de pe Bulevardul 1 Decembrie din Bucuresti si am vazut ca marca mea preferata de lenjerie e la reduceri, abia m-am abtinut sa emit cateva chiuituri triumfatoare.

Da, sunt reduceri semnificative la lenjeria intima Jolidon, cea mai buna marca romaneasca pe nisa aceasta. Gasesti un sutien la preturi incepand de la 11RON, mai ales daca ai bust mare.

Asa ca fetelor, dati navala! Va veti convinge de confortul, rezistenta si lucratura fina a lenjeriei de la Jolidon, fara sa scoateti sume mari din portofel. Check it out! 🙂

Dar voi? Ce reduceri epocale ati descoperit in perioada asta?

Foto via jolidon.ro

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *